Καλώς ήλθατε στο " TOP 100 BEST GREEK SITES ".

Χωρίσαμε τα Ελληνικά sites θεματικά σε 5 κατηγορίες σύμφωνα με θεματικές ενότητες οι οποίες είναι παραδεκτές διεθνώς. Αυτό κρίθηκε αναγκαίο γιατί δεν θα μπορούσαν να συγκριθούν με αντικειμενικότητα ανόμοιες κατηγορίες που απευθύνονται σε ανθρώπους με διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά και που έχουν, λόγω της γενικότερης ή ειδικότερης φύσεώς τους, διαφορετικό αριθμό ενδιαφερομένων που τα επισκέπτονται. Πατώντας επάνω στο γραφικό της κάθε κατηγορίας μεταφερόσαστε στα καλύτερα 100 Ελληνικά sites όπως αυτά διαμορφώνονται ανά 24ωρο.

Η κατάταξη αλλάζει κάθε 24 ώρες σύμφωνα με το πόσο δημοφιλή είναι τα sites.

Οπως θα είδατε δεν γίνονται δεκτά και δεν υπάρχουν στο TOP 100 sites που έχουν σαν θέμα το sex και το πειρατικό software. Προσπαθούμε να εντοπίζουμε τέτοιες περιπτώσεις και να τις αποβάλλουμε απο τον κατάλογο του TOP 100. Ακόμα ενθαρύνουμε όλους εσάς να μας στέλνετε e-mail αν εντοπίζετε κάποια τέτοια sites ώστε να τα σβήνουμε απο τον κατάλογο.

Σε κάθε κατηγορία τα TOP 100 sites παρουσιάζονται με το γραφικό banner που μας έχετε στείλει , τον τίτλο τους και μια συνοπτική περιγραφή του περιεχομένου τους.

Το ειδικό software που χρησιμοποιούμε καταμετρά καθημερινά, ανά 24 ώρες, τα hits που έρχονται από κάθε site και δημιουργείται κάθε 24 ώρες μια νέα κατάταξη βασισμένη στον αριθμό του μέσου όρου hits-votes που δίνει κάθε site.
Με αυτόν τον τρόπο έχουμε μια αντικειμενική κατάταξη η οποία δεν επηρεάζεται απο την παλαιότητα ή το συνολικό αριθμό hits που έχει δωσει το κάθε site σε όλο το χρονικό διάστημα που συμμετέχει στο TOP 100 αλλά από το πόσο δημοφιλές είναι ανά 24ωρο. Ετσι δίνεται η δυνοτότητα σε όλα τα sites να βελτιώνονται συνεχώς, όπως και στα καινούργια sites εφόσον αξίζουν και είναι δημοφιλή να παιρνουν απευθείας μια καλή θέση στο TOP 100.

Ο σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στο Ελληνικό κοινό τα καλύτερα Ελληνικά sites σε κάθε κατηγορία όπως διαμορφώνονται αυτή την στιγμή.

Όροι χρήσης της υπηρεσίας
Το TOP 100 είναι ένας κατάλογος Ελληνικών sites τα οποία κατατάσσονται σύμφωνα με το πόσο δημοφιλή είναι και περιέχει links προς αυτά. Η ευθύνη του περιεχομένου των sites βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τους δημιουργούς τους και κάθε παρατήρηση για το περιεχόμενο πρέπει να απευθύνεται σε αυτούς. Το TOP 100 δεν έχει καμία ευθύνη οποιουδήποτε είδους, που να αφορά το περιεχόμενο των sites που συμμετέχουν, σύμφωνα με τα όσα ισχύουν διεθνώς για όλους τους καταλόγους και search engines που υπάρχουν στο Ιντερνετ.

Το TOP 100 δεν έχει καμία ευθύνη οποιουδήποτε είδους για βλάβες ή ζημίες που μπορεί να προκληθούν στα sites που περιλαμβάνονται στον κατάλογο.

Ο κώδικας του banner του TOP 100 τοποθετείται στο κάθε site με αποκλειστική ευθύνη του διαχειριστή του site που συμμετέχει στον κατάλογο.

Πληροφορίες εγγραφής στον κατάλογο του TOP 100 BEST GREEK SITES
Η συμμετοχή του site σας στα TOP 100 BEST GREEK SITES είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τα TOP 100 BEST GREEK SITES είναι μια πραγματική ευκαιρία για σας για να καταξιωθεί το site σας στα μάτια των χρηστών του Ιντερνετ, να αποδείξετε σε όλους την πραγματικά καλή δουλειά που έχετε κάνει, αλλά και για να αυξήσετε θεαματικά την κίνηση ( traffic ) στο site σας σε μικρό χρονικό διάστημα μια και όλοι οι επισκέπτες του TOP 100 Eλληνες ή ξένοι από οποιοδήποτε άλλο site και αν προέρχονται, directory, search engine κ.λ.π. είναι σίγουρο ότι, μια και οι κατηγορίες είναι θεματικές, ενδιαφέρονται και επισκέπτονται όλα τα ανάλογα sites που βρίσκονται στο TOP 100.

Για να συμπεριλάβετε το site σας στο TOP 100 των Ελληνικών sites, πρέπει να πάτε στην κατηγορία που νομίζετε ότι αντιστοιχεί στο περιεχόμενο του site σας, είτε στην κεντρική σελίδα του TOP 100 και να πατήσετε την επιλογή "Δωρεάν Καταχώρηση"
Θα μεταφερθείτε αμέσως στην σελίδα όπου θα δώσετε τα στοιχεία που χρειάζονται για την συμμετοχή σας στο TOP 100.

Αυτά είναι η διεύθυνση του site σας, ο τίτλος με τον οποίο θα αναφέρεσθε στο TOP 100, το URL για ένα γραφικό banner το οποίο θα εμφανίζεται με την καταχώρησή σας, και μια συνοπτική περιγραφή του περιεχομένου του site.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το URL για το δικό σας γραφικό θα πρέπει να είναι η ακριβής τοποθεσία στο site σας απο την οποία το TOP 100 θα παίρνει το γραφικό σας π.χ. http://www.το ονομα σας.gr/το banner σας.gif
Το banner αυτό θα πρέπει να έχει διαστάσεις 468 pixels πλάτος και 60 pixels μήκος και να έχει κατάληξη .gif ή .jpg

Αφού γίνει η αξιολόγηση της καταχώρησής σας, και αυτή πληρεί τις προυποθέσεις για συμμετοχή στο TOP 100, θα σας αποσταλεί email με τις οδηγίες ενεργοποίησης. Αυτές θα περιλαμβάνουν τον κώδικα με το εικονίδιο του TOP 100 που θα πρέπει να βάλετε στην index σελίδα του site σας. Η ενεργοποίηση γίνεται με το ΠΡΩΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΚΛΙΚ επάνω στο εικονίδιο του TOP 100. Απο αυτήν ακριβώς την στιγμή που θα πατήσετε για πρώτη φορά από τις σελίδες σας το εικονίδιο ΤΟP 100 αρχίζει η καταμέτρηση για να γίνει η κατάταξή σας στην λίστα του TOP 100

Η κατάταξη βασίζεται στα hits (votes) που έρχονται από το κάθε site ανά 24ωρο, επομένως ο καλύτερος τρόπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να έχετε καλά αποτελέσματα και να ανεβείτε στην σειρά των θέσεων είναι να ενθαρύνετε τους επισκέπτες του site σας να κάνουν ΚΛΙΚ στο εικονίδιο του TOP 100 ώστε να παίρνετε περισσότερες ψήφους.
Αν έχετε κάνει καλή δουλειά και τo site σας αξίζει, μην αμφιβάλλετε ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά και θα αποκτήσετε σε λίγο χρονικό διάστημα και περισσότερο traffic αλλά και καταξίωση της δουλειάς σας από την προβολή που θα αποκτήσετε μέσα από το TOP 100 BEST GREEK SITES.

Σε περίπτωση που θέλετε να μεταβάλετε οποιοδήποτε από τα στοιχεία που έχετε δώσει, χρησιμοποιήστε την σελίδα επικοινωνίας.
Αν θέλετε να αλλάξετε το banner που θα εμφανίζεται για το site σας αυτό μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας τοποθετώντας το καινούργιο στην θέση του παλιού και δίνοντας του το ίδιο όνομα. Αλλωστε όταν αυτό εμφανίζεται το σύστημα το παίρνει από την URL που έχετε δώσει. Προσοχή μόνο στις διαστάσεις του banner ( 468 x 60 pixels )

Το email που δίνετε κατά την εγγραφή σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων αποκλειστικά και μόνο απο την εταιρεία μας.